Nu“.

El trebuie să facă acest lucru singur.“ Cel mai bun prieten la Milano? „. Am lăsat o mulțime, dar inima oricui În fotbal schimba repede prieteni Am doi prieteni adevărați, și ei sunt deja atât de multe:. Agentul meu Edward Crnjar si Patrick Ebert, jucând în Serie B Germană“ Cea mai bună memorie de la Milano? « Scudetto în 2011 ».

Cel mai rău? „Campionatul a pierdut anul viitor, deoarece obiectivele nu au văzut Muntari împotriva Juve.“ De ce a spus da la Sassuolo? . „De ce, avendoci a jucat împotriva când am fost la Milano, amintiți-vă că echipa a practicat întotdeauna fotbal bun am încă amintirea unui gol Duncan cu un șut spre poartă, pe un colț și apoi, nu am putut spune nu.: de Zerbi ma sunat de opt ori pe zi.  » Pentru a-i convinge să livescore vină? « Nu: pentru ordinarmelo ». Unde ai locuit? „În Modena.

Mi-au spus că este un oraș frumos și am ales ca unul.“ Vă puteți plimba liniștit printre oameni? „Mersul pe jos este un pic mai greu. A trebuit să iau o bicicletă pentru a merge mai repede.“ La Bild a declarat a fi din nou cu noi pentru familia: aceasta este țara în care vrea să vadă crească Maddox? „Da. Voi rămâne aici, chiar și după fotbal.

Cu Melissa și copilul va trăi în Milano.“ Ce greutate a avut soția lui în alegerea? „Zero. M-am gândit binele familiei și binele familiei noastre se află în Italia.“ El a decis ce va face la sfârșitul carierei tale? „Vreau să joace încă trei sau patru ani, atunci am deja totul în cap:.

Voi avea grijă de jucători tineri, cei la început de carieră nu știu dacă un procuror sau antrenor mental, dar vreau să aibă grijă de ei în nici un fel: alegeri profesionale, câștigurile, creșterea lor în calitate de actori și bărbați. Când eram tânăr nimeni nu a avut grijă de mine, din viața mea.

Da, ca un băiat care li sa permis să semneze un contract bun, dar atunci ce? am nevoie pentru a vorbi, pentru a înțelege. în schimb cu primii bani a ieșit din mintea lui.  » De asemenea, el a revenit pentru a dovedi că este încă un jucător de top? „M-am dovedit-o. Am auzit vorbesc de renaștere a Prințului …

Anul trecut am câștigat Cupa Germaniei în Spania, anul trecut am jucat 25 de jocuri cu 10 goluri și 5 pase, am fost recompensat pentru obiectivul sezonului și plasat în idealul de formare sezon. de aceea, eu nu sunt născut din nou acum, pentru că nu era mort înainte.  » Sassuolo, acrobatice Boateng: salvează lovi cu piciorul deasupra capului și călcâi marchează o gratuit pentru toți, insertului Corriere della Sera, a declarat că pentru părul ei este „foarte important.“ De ce? „Nu știu e seturile mele știu doar că le pot atinge în două:… Un salon de coafură din Milano și unul de la Berlin“ El a mai spus, „Astăzi pot trăi fără negativitate și presiuni.“ „Atât de multe presiuni mi sunt puse singur pe el:.

Pentru a câștiga, joacă bine … Chiar si acum vreau aceleasi lucruri, dar am înțeles că sunt zile când pur și simplu nu se poate face acest lucru, și am învățat să-l accepte ca pentru negativitatea, în primul rând, dacă am fost huiduit și insultat, am suferit. acum ne pas mai sus.  » Dacă te gândești înapoi la copilul care a fost, ce îți amintești? Am fost un pic nebun. Într-un mod bun, dar am fost matto.Volevo fac totul într-o zi, joc, dans, agățat cu prietenii.

Problema este că am fost același lucru atunci când vreau ceva, eu vreau acum „Melissa nu a reușit să-i calmeze?“, Am calmat într-un alt sens: Nu mai am nevoie la fel de mult ca înainte „Pentru ce ceartă -..? „Pentru rahat … Într-o zi m-am întors de la formare, mi-era foame, și ea ca o femeie bună mi-a pregătit mâncare. Dar el mi-a făcut gnocchi, și eu urăsc gnocchi. Am fost supărat. Am păstrat nas timp de două zile.

Ea a spus: „Ce vrei de la mine, cu atât mai mult gătești-te în fiecare zi trebuie să fac …?“. I-am spus, „Tu trebuie să înțeleagă modul în care omul tău.“ Boateng-Satta: viața noastră „remote“ de pe încheietura mâinii stângi tatuat te iubesc. El este dedicat soției sale? „Da. Și ea a făcut același lucru Acest lucru a avut ca rezultat:.

Am fost deja împreună și că nu va spune“ Te iubesc „, am repetat să-l tot timpul și ea nu m-am gândit, oh bine, să așteptăm Dar mi-a dat… supărare. Apoi, într-o seară la cină, în Sardinia cu părinții săi, ia un prosop de hârtie, scrie ceva pe ea, pliaza-l și mâinile-mi. eu deschid și citesc eu te iubesc. l-am ținut deoparte și am a făcut tatuajul.  » Acum trei ani a făcut pace cu tatăl său, care a plecat de acasă, atunci când ea a fost un copil.

De ce ați ales și de ce atunci? „De ce ți-ai pierdut atât de mult timp … Printre prietenii și vecinii noștri, în ultimul timp mulți au avut rude în spital sau sunt ei înșiși terminat. În acel moment mi-am spus, ai pierdut deja unsprezece ani de viata, ar tine a pierdut unsprezece? Și apoi e fiul meu, care are dreptul de a vedea bunicul său negru, așa cum îl numește.  » El a întrebat pe tatăl său de ce a abandonat? „Nu. Nu știam chiar că.

Orice ar fi spus, că nu va schimba nimic. Am crescut singur, aproape tot ce am făcut în viața mea am făcut-o singură, explicațiile acum nu mai este nevoie. Să mergem mai departe împreună în schimb.  » Ce este tatăl ei pentru Maddox? „Foarte germană:..

Ai lua cina la șapte, te duci la culcare la ora nouă, dar eu sunt, de asemenea, capabil să joace la fel de mult cu el, încerc să-i dea tot ce nu l-am avut.“ Dacă ar fi să se descrie cu trei adjective, care ar folosi? « Nerăbdătoare. Generoso. Direct ». Ai auzit un personaj? „Yesss …

O sută la sută.“ Ceea ce într-adevăr ei excită? „Nu pentru nimic în special. Sunt foarte emoțional. Sensibil. O melodie, un film, dacă ating, mă plâng.“ Cele mai bune calități sale? „Pentru a da fericire altora.“ cea mai mare vina lui? „Nerăbdarea.“ Roagă-te? „Nu“. Ultima carte ai citit? „Floare Desert (Desert Flower), autobiografia unui model somalez Waris Dirie, infibulated ca un copil.

Am citit-o de patru ori.“ Ce plictisește? « Stare de blocare ». Ce te face sa zambesti? « Christian De Sica și Checco Zalone ». ideea lui de fericire? „Condiții de viață fără gânduri“. Boateng se întoarce la Milano și caută răscumpărare Fabrizio Salvio  @ fabriziosalvio1 © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

06 noiembrie 2018 – Vespa electrice Milan este cel mai așteptat două Vespa și MP3 Piaggio picături trio-ul înainte de EICMA 2018. deja în vânzare pentru a nu deține prețul exclusiv de 6390 EUR, Piaggio Vespa Electric marchează revenirea la mobilitate în mod alternativ, după mai mult de 20 de ani, de ip-ul bimodală. Și este o revenire, cu motociclete hi-tech, cu motor de 4 kW si o autonomie de 100 km, datorită unui pachet de baterii reîncărcabile în patru ore. Vespa electrice combină tehnologia, de asemenea, practic: depozitare sub scaun, care este de obicei în scuterul electric este ocupat de acumulatorul, poate găzdui o cască. Și în cursul anului 2019 Vespa tradiționale electric va fi alături de versiunea X, capabil (datorită unui prelungitor interval) o autonomie de 200 km.

Vespa Vespa GTS GTS – Vespa GTS propune ca Piaggio la EICMA 2018 are cea mai recenta evolutie a motorului singur cilindru de 300 cc 4 timpi, 4 supape, răcit cu lichid, și injecție electronică: 300 HPE numit (Engine High Performance), l „unitate a beneficiat de numeroase intervenții care vizează obținerea unor performanțe mai mari, reducând în același timp consumul de combustibil. Comparativ cu versiunea anterioară a puterii maxime atinge valoarea de 17,5 kW (23,8 CP) la 8250 rpm, ceea ce se traduce printr-o creștere de 12%, în timp ce cuplul maxim, egal cu 26 Nm la 5250 rpm, a crescut 18% modele .Toate ale noii game Vespa GTS sunt de asemenea disponibile cu motorul 125 i-get injecție electronică, cu patru supape și răcire cu lichid, cu start & stop,.

Suivez-nous

BTL Diffusion / BabyToLove
16 rue Anatole Moussu
78490 Méré France
Tel : 01 80 09 11 00
contact@btl-diffusion.com